Roland Berger gaat samenwerken met Tata SMG

15 februari 2009 Consultancy.nl

Strategy consulting adviesbureau Roland Berger Strategy Consultants heeft bekendgemaakt dat het gaat samenwerken met de Indiase Tata Strategic Management Group (Tata SMG).

In de Memorandum of Understanding (MoU) hebben Roland Berger en Tata Strategic afgesproken dat ze gezamenlijk multinationals gaan ondersteunen met market entry en market growth plannen in India. Ook gaan ze Indiase bedrijven adviseren bij expansie naar Europa, China en Japan. De adviesbureaus kijken ook naar mogelijkheden om gezamenlijk nieuwe markten aan te boren in West-Azie, Zuid-Oost Azie en Afrika.

De samenwerking richt zich in eerste instantie op services in de drie belangrijkste practice areas: automotive, chemie & energie en consumentengoederen & retail.

Over Roland Berger

Roland Berger Strategy Consultants is een internationaal strategisch advies-bureau, met circa 2,100 medewerkers in 36 kantoren verspreid over 25 landen. In Europa behoort de firma tot de Top 3 van strategieadviseurs en wereldwijd tot de Top 5. Roland Berger werd in 1967 in München opgericht en heeft sinds 2002 een Nederlandse vestiging in Amsterdam met op dit moment 70 adviseurs.

Over Tata Strategic Management Group

Tata Strategic Management Group is de strategy en management adviesbureau tak van Tata Group. Het is een van de grootste adviesbureaus van Zuid-Azië.

Nieuws