PNO Consultants koopt subsidieadviestak van E&Y

18 juli 2007 Consultancy.nl

PNO Consultants heeft de subsidietak van Ernst & Young Nederland, Grants & Incentives, overgenomen. PNO Consultants is tijdens de transactie bijgestaan door Berk Corporate Finance.

Ernst & Young Grants & Incentives is een adviesgroep die zich bezighoudt met subsidieverwerving en -advisering. Bedrijven kunnen bij Grants and Incentives onder meer terecht voor inventarisatie van subsidie mogelijkheden en subsidie projectbeheer.

Het Big4 adviesbureau trekt zich terug uit deze markt om haar onafhankelijkheid als audit organisatie te onderstrepen. Voor PNO betekent de overname een versterking van de marktpositie in Nederland. Er zijn geen financiële details bekend gemaakt.

Over PNO Consultants

PNO Consultants is een adviesbureau met meer dan 400 medewerkers dat zich heeft gespecialiseerd in subsidies en overheidskredieten. PNO Consultants ondersteunt bedrijven en instellingen bij het maximaal benutten van deze subsidies en kredieten. Daarnaast ontwikkelt en begeleidt PNO Consultants subsidiabele projecten en adviseert het bedrijven bij het benutten van co-financiering.

Nieuws

Meer nieuws over