P. Schaffels Directeur Corporate Communications Ordina

13 juli 2011 Consultancy.nl

Ordina benoemt Pieter Schaffels (50) tot Directeur Corporate Communications & Investor Relations. Schaffels is in die functie verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van Communicatie en Investor Relations van Ordina N.V..

Pieter Schaffels heeft ruim 20 jaar ervaring in diverse communicatiefuncties, als consultant dan wel als verantwoordelijke voor intern en externe communicatie bij internationale beursgenoteerde ondernemingen. Zo was hij was hij onder meer werkzaam als bureaudirecteur bij Mundocom International (Publicis Groep), VP Corporate Communications bij Philips, Directeur Media Relaties bij TNT NV en Lid van het Divisie Management van de container terminal divisie van het Deense AP Moller -Maersk. Hij is een frequent spreker op (inter)nationale congressen en bestuurslid van Logeion, de Beroepsverening voor communicatieprofessionals in Nederland.

Bij Ordina zal Schaffels zich inzetten voor het versterken van het merk en de reputatie van Ordina en sturing geven aan het onderhouden van de relatie met de belangrijkste stakeholders van de onderneming.

Nieuws