Perfecqt en Ecorys sluiten samenwerkingsovereenkomst

13 juli 2010 Ecorys

ECORYS en Perfecqt hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten rond de vermarkting van door ECORYS ontwikkelde urenregistratie- en projectadministratiesoftware. De samenwerking stelt Perfecqt in staat om zijn klanten snel, flexibel en tegen voorspelbare kosten te voorzien van een urenregistratie/projectadministratie-oplossing die beproefd en effectief is.

Perfecqt, gespecialiseerd in het automatiseren van HR-processen, levert zijn diensten met name aan MKB met behulp van zijn e-HRM applicatie (Perfecqt4me). Perfecqt zorgt niet alleen voor een aanzienlijke verbetering van de communicatie met medewerkers, maar reduceert tevens complexiteit en kosten van  HR-gerelateerde (administratieve) processen. Door in zijn aanpak de medewerker centraal te stellen, kan niet alleen slimmer worden gewerkt, maar wordt ook de kracht van eenduidige communicatie beter benut.

Voor de klanten van Perfecqt met een behoefte aan een geïntegreerde oplossing op het gebied van Urenregistratie/Project Administratie heeft Perfecqt gezocht naar een passende partner. Na een zorgvuldige selectieprocedure is uiteindelijk de keuze gevallen op ECORYS.

Adviesbureau ECORYS heeft in eigen beheer en op basis van hoge kwaliteitseisen een Urenregistratie/Project Administratie-module ontwikkeld. Deze toepassing wordt naar grote tevredenheid in de eigen organisatie ingezet. Perfecqt zal deze tool nu als module in de Perfecqt4me applicatie aanbieden aan zijn relaties. 

Nieuws