Pentascope implementatiepartner van BT Het Nieuwe Werken

24 maart 2009 Consultancy.nl

British Telecom heeft Pentascope ingehuurd om de implementatie van 'BT Work Anywhere' te begeleiden en ondersteunen. 'Work Anywhere' is portfolio van mobiliteitsoplossingen en consultancydiensten met als doen om Het Nieuwe Werken te faciliteren. BT biedt Work Anywhere aan als dienst naar grote organisaties.

"Dagelijks forenzen, zakelijk reizen, ontoereikende processen en technologieën zorgen voor onnodig verlies van veel werkuren. Bedrijven zouden hun werknemers dan ook moeten helpen om, waar ze ook zijn, productief en bereikbaar te zijn," aldus Bas Burger, CEO van BT Benelux. "Het gaat daarbij niet alleen om productiviteit; flexibel werken bespaart ook kosten, is goed voor het milieu, verhoogt de tevredenheid onder werknemers en zorgt uiteindelijk voor hogere winsten."

Pentascope implementatiepartner in de Benelux

Wereldwijd heeft BT verschillende adviesbureaus aangesteld om te ondersteunen met de implementatie. In de Benelux wordt BT's consultancy-aanbod aangevuld door Pentascope, een organisatieadviesbureau gespecialiseerd in verandermanagement.

"Work Anywhere van BT stelt mensen in staat overal te werken, net alsof ze op dat moment op kantoor zijn. Wat betekent dit voor organisaties, manieren van managen, benodigde vierkante meters werkvloer en vooral voor de werknemers en klanten? De aanpassing in manier van werken die zo'n verandering vereist is net zo belangrijk als de technologie zelf," aldus Peter Meijers, Implementatiemanager Het Nieuwe Werken bij Pentascope.

Nieuws

Meer nieuws over