PA Consulting verkoopt development consulting tak

17 juli 2010 Consultancy.nl

Tetra Tech is akkoord gegaan met de koop van het internationale development consulting kantoor van de in Londen gevestigde PA Consulting Group (PA).

Tetra Tech is van plan de delen van adviesbureau PA Consulting te kopen die focussen op internationale energie- en infrastructuuradviesdiensten, een kantoor dat een jaarlijkse omzet van ongeveer $35 miljoen opbrengt. Tetra Tech plant de afronding van de transactie gedurende Q4 van het fiscale jaar 2010. De voorwaarden van de acquisitie werden niet bekendgemaakt.

Deze transactie zal ongeveer 125 medewerkers toevoegen aan Tetra Tech’s Technical Support Services segment. Het zal Tetra Tech’s energiemanagement adviesbedrijf verdubbelen, Tetra Tech’s klantenbasis uitbreiden met sleutelvoorzieningen en bestuursagentschappen, en technische vaardigheden toevoegen in prestatieverbetering, marktonderzoek en modelling.

Ongeveer de helft van de development consultingdiensten zijn voor de US Agency for International Development, en focussen op hervorming van de energiesector, regulatie en prestatieverbetering van voorzieningen in opkomende economieën.

Nieuws

Meer nieuws over