PA Consulting Group Nederland verhuist naar Utrecht

16 november 2010 Consultancy.nl

PA Consulting Group Nederland verhuist mid december van Nieuwegein naar Utrecht. PA Consulting Group heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van ca. 594 m² kantoorruimte aan de Orteliuslaan 1001 te Utrecht (Papendorp). Op het bedrijventerrein van Papendorp zijn o.a. ook Deloitte, Capgemini, Atos Consulting en ConQuaestor gehuisvest.

Het gehuurde betreft een deel van het kantoorgebouw waarin ook CA Software gevestigd is. Tevens huurt PA Consulting Group 15 parkeerplaatsen. De overeenkomst is gesloten voor een langdurige periode. PA Consulting is geadviseerd en begeleid door Jones Lang LaSalle.

Over PA Consulting Group

PA Consulting Group is een internationaal management en ICT adviesbureau. PA Consulting Group opereert al ruim 40 jaar in de Nederlandse markt. De consultants ondersteunen, samen met hun internationale collega's, Nederlandse organisaties met het oplossen van complexe business issues. PA Consulting werkt in Nederland voor grote en middelgrote organisaties in de financiële dienstverlening, de industrie en logistiek, de zakelijke dienstverlening, de nutssector, overheid en semi-overheid.

Nieuws