PA Consulting Group adviseurs steunen Jantje Beton

04 december 2009 Jantje Beton

Consultants van PA Consulting Group werken belangeloos voor Jantje Beton

Naast financiële sponsoring zijn er ook andere vormen van ondersteuning mogelijk. Zo helpt een team van consultants van PA Consulting Group Jantje Beton bij het oplossen van knelpunten in de organisatie. Hiermee kan Jantje Beton zijn doelstellingen nog beter realiseren en nog meer kinderen helpen. Henk Kasbergen, directeur van Jantje Beton, vertelt "Jantje Beton wil het geld natuurlijk het liefst voor de volle honderd procent inzetten om zijn doel te bereiken: kinderen extra sociale bagage geven door hen tijdens hun vrije tijd letterlijk en figuurlijk speelruimte te geven. Ons motto is dan ook "samen spelen is leren samenleven". Om die doelen effectief te bereiken, heb je een goede organisatie nodig. Dan heb je de gelegenheid om met ziel èn zakelijkheid voor je doelgroep het optimale te bereiken. Dat PA Consulting Group ons daarbij, vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid, gratis en voor niks hun deskundigheid en inzet cadeau doen, is geweldig. Het stelt ons in staat nóg beter onze passie en professionaliteit te koppelen".

PA Consulting Group is een groot internationaal adviesbureau met circa 3.600 medewerkers dat zich richt op het verbeteren en waar nodig veranderen van organisaties. Klanten bellen PA om innovatieve oplossingen voor problemen, een klantgerichte doortastende aanpak en het leveren van daadwerkelijk werkende oplossingen. De medewerkers van PA zijn tevens aandeelhouder en kunnen - individueel of in teams - een deel van hun werktijd aan goede doelen besteden. Het team van PA Consulting Group is erg enthousiast.

Martin van den Bovenkamp is een van de consultants die zicht inzet voor Jantje Beton "Wonend in het centrum van Utrecht zie ik in mijn directe omgeving hoe beperkt de speelmogelijkheden voor kinderen vaak zijn. Vanuit mijn eigen kindertijd weet ik nog goed hoe leuk het is in een kindvriendelijke omgeving op te groeien en jezelf te ontwikkelen. Daarom steun ik graag een organisatie die kinderen mogelijkheden biedt te spelen en zich te ontwikkelen in hun eigen woonomgeving. Nu mij de mogelijkheid wordt geboden hieraan op een andere manier bij te dragen dan via een donatie in de collectebus, grijp ik deze kans graag aan".

Nieuws