p2 adviseur steunt Europees Jongeren Waterparlement

28 februari 2011 p2

Op 13 - 20 maart 2011 is Nederland gastland van het 10de Europees Jongeren Parlement voor Water. 80 jongeren uit heel Europa en daarbuiten, van 17 tot 19 jaar houden zich een week lang bezig met 'Water en Klimaat'. Ze worden in drie groepen gesplitst: waterkwaliteit en sanitatie, waterkwantiteit en gebiedsontwikkeling en waterveiligheid. De jongeren bezoeken spraakmakende projecten in Nederland, o.a. het project Munikkenland in de Provincie Gelderland.

Marius Brants, adviseur bij p2, is coach van de voorzitter van het Europees Jongeren Waterparlement 2011. Ook helpt Brants de provincie Gelderland bij het opstellen van het programma en is hij opgenomen in het comité van aanbeveling.

Over Marius Brants

Marius Brants houdt zich bezig met project-, proces- & programmamanagement. Hij heeft ruime ervaring in het aansturen van complexe planvormings- en besluitvormingsprocessen. Daarnaast verzorgt hij trainingen in project- en procesmanagement. Brants heeft meer dan 20 jaar werkervaring in het buitenland (ontwikkelingslanden) en is sinds 2002 werkzaam bij p2 als Project- en Programmemanager.

Over p2

p2 is een adviesbureau dat zich richt op het gebied van project-, proces-, programma- en portfoliomanagement. Klanten van p2 zijn zowel publieke als private partijen en varieren van MKB tot multinational en van kleine gemeenten tot Rijksoverheid. p2 heeft circa 45 adviseurs in dienst en is gevestigd te Rossum.

Nieuws