Oud-commandant Dick Berlijn in dienst bij Deloitte

17 september 2009 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Dick Berlijn, oud-commandant der strijdkrachten, is per 15 september in dienst getreden als Senior Board Advisor bij Deloitte. Hij zal in deze functie Deloitte’s expertise versterken op het gebied van veiligheidsvraagstukken, strategie en internationale samenwerking.

Berlijn (1950) was tot april 2008 werkzaam als Commandant der strijdkrachten. Naast zijn positie als Senior Board Advisor bij adviesbureau Deloitte bekleedt hij meerdere nevenfuncties waar onder Voorzitter van ‘de Maatschappij’ (voorheen NMNH), Lid van Raad van Bestuur van Fonds Slachtofferhulp, Voorzitter Raad van Advies Dutch Hunter Foundation, Lid van de Raad van Toezicht KLu Historische Vlucht, Lid Raad van Toezicht St Nationale Park de Hoge Veluwe, Lid van de Raad van Advies van Nintes en Lid van de Stichting Erik Hazelhoff prijs.

Roger Dassen, bestuursvoorzitter van Deloitte: ‘Gezien de combinatie van ervaring en persoonlijkheid ben ik er van overtuigd dat Dick Berlijn van grote toegevoegde waarde is voor onze cliënten en organisatie.

Dick Berlijn over zijn benoeming bij Deloitte: ‘Deze positie bij Deloitte sluit goed aan bij mijn ambitie, kennis en ervaring.“Deloitte is een ambitieuze organisatie met een heldere strategie en aansprekende cliënten. Leiderschap en strategie fascineren me, het is een prachtige uitdaging om mijn ervaringen vanuit Defensie te vertalen naar het bedrijfsleven.’