Ex PwC adviseur L. de Koning Partner bij ConQuaestor

06 januari 2012 Consultancy.nl

Louis de Koning (46) heeft zich per 1 januari 2012 verbonden als Associate Partner bij financieel adviesbureau ConQuaestor. Hij is afkomstig van UNIT4 Business Software waar hij in het afgelopen jaar de functie van directeur projecten vervulde. In het verleden werkte hij ook als adviseur voor o.a. adviesbureaus PwC, KPN Consulting en KPMG. Binnen ConQuaestor gaat hij zich richten op de de proposities IT & Finance Alignment en Finance for Value.

Voor zijn functie als directeur projecten wertke Louis de Koning ruim 6 jaar als Service Director Benelux voor CODA, een suite van financieel management applicaties onderdeel van de UNIT4 organisatie. Voor zijn dienstverband bij UNIT4 werkte hij circa 10 jaar voor PwC Advisory, 2 jaar voor KPN Consulting en meer dan 8 jaar voor KPMG.

Marc Konings nieuwe Managing Consultant
Medio december heeft ook al een ex-PwC adviseur zich verbonden aan ConQuaestor. Marc Konings, die tussen 1990 en 1996 werkte hij voor Coopers & Lybrand Management Consultants (de juridische voorganger van PwC), is als Managing Consultant. Konings richt zich op ICT-sourcingvraagstukken en het inrichten van ICT-organisaties.

Nieuws