Oud McKinsey & Co. partner wordt COO van Groupon

24 juni 2011 McKinsey & Company

Internethype Groupon heeft Margo Georgiadis, voorheen ruim 16 jaar in dienst bij McKinsey & Company, is aangesteld als Chief Operating Officer. Georgiadis zal verantwoordelijk zijn voor de internationale sales, marketing en operations van het bedrijf.

Georgiadis was hiervoor Vice President van Global Sales Operations bij Google. Hier leidde zij de sales operations voor producten als AdWords, AdSense, Checkout en Google Places. In 1986 ging zij bij McKinsey & Company werken. Daar werkte ze meer dan 16 jaar en beklom de ladder van Fellow naar Partner. Ze was onder andere werkzaam op de kantoren in Londen en Chicago en was mede-leidinggevende van de internationale Retail Practice.

Over Groupon

Groupon is een pionier in zijn vakgebied en de nieuwste internethype. Het bedrijf werd door Forbes magazine benoemd tot het “snelst groeiende bedrijf aller tijden”. In twee jaar tijd is Groupon gegroeid door een bedrijf met miljoenen gebruikers in 46 landen en duizenden steden. Het bedrijf is gevestigd in Chicago heeft wereldwijd meer dan 7000 werknemers in dienst.

Nieuws

Meer nieuws over