Ex-Boer & Croon adviseur F. Reef naar Design Bridge

01 augustus 2011 Consultancy.nl

Frank Reef, alumnus van Boer & Croon Consulting, is begin 2011 aangesteld als Client Director bij Design Bridge. Design Bridge is een international brand design agency gespecialiseerd in het ontwikkelen, herpositioneren en creëren van merken. Bij Design Bridge zal Frank het team aansturen dat zich richt op klanten zoals FrieslandCampina, Newell Rubbermaid en TNT.

Reef werkte ruim 3,5 jaar, tussen februari 2007 en September 2010, voor Boer & Croon als Communication and Strategy Consultant. Bij het adviesbureau heeft hij aan verscheidene corporate communications projecten gewerkt. Daarna werkte hij o.a. nog voor bransoncompany (een Rotterdams reputatie- en communicatiebureau).

Over Design Bridge
Design Bridge is een international brand design agency gespecialiseerd in het ontwikkelen, herpositioneren en creëren van merken. Opgericht in 1986, met vestigingen in Amsterdam, Londen en Singapore, heeft Design Bridge de afgelopen jaren voor een breed scala aan klanten haar expertise ingezet op het vlak van 3D, innovatie, merkstrategie, merkidentiteiten, naamgeving en verpakkingen. Design Bridge opereert vanuit haar kantoor in Nederland in ruim 40 landen met meer dan 50 werknemers waarvan 14 verschillende nationaliteiten. Opdrachtgevers zijn o.a. FrieslandCampina, dance4life, TNT, Unilever, Sara Lee, Heinz, en Heineken Int. Design Bridge heeft voor haar werk een groot aantal effectiviteit- en creativiteit awards gewonnen, waaronder de Pentaward Agency of the Year 2010.

Nieuws

Meer nieuws over