Nieuwe website voor adviesbureau Hiemstra & De Vries

02 januari 2010 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau Hiemstra & De Vries heeft een vernieuwde website gelanceerd. Met de nieuwe website wil het publieke sector adviesbureau haar dienstverlening beter presenteren aan klanten en publieke managers.

De nieuwe website van Hiemstra & De Vries is ontwikkeld door iWink.

“Met de lancering van onze nieuwe website, brengen we onze kennis en ervaring duidelijker in beeld. We hopen hiermee onze kennis en ervaring nog beter voor het voetlicht te brengen en de gebruiksvriendelijkheid van onze website te vergroten” aldus het persbericht van het adviesbureau.

ROA Impact Prijs 2009

Vorig jaar won het Utrechtse adviesbureau de ROA Impact Prijs 2009. Hiemstra & De Vries versloeg BMC, Squarewise, Van Vieren en Rijnconsult. De ROA Impact Prijs, een initiatief van de Raad van Organisatie-Adviesbureaus (ROA), de branchevereniging voor consultancybureaus, is een vakprijs voor organisatieadviseurs en opdrachtgevers.

Over Hiemstra & De Vries

Hiemstra & De Vries is een organisatieadviesbureau dat zich specifiek richt op de publieke sector in het algemeen en de overheid in het bijzonder. Hiemstra & De Vries is in 2004 opgericht door KPMG Advisory en PwC Consulting adviseurs Jaring Hiemstra en Joscha de Vries.