Berenschot trots op #1 positie in MT100 2010

22 november 2010 Berenschot

In de jaarlijks Management Team Top 100 die vrijdag 19 november is verschenen, staat Berenschot op de eerste plaats in de categorie ‘Management & Organisatie’ (MT100 2010: Beste Adviesbureaus van Nederland). Uit het onderzoek dat gehouden is onder bijna 2,500 managers blijkt dat de meeste respondenten erg tevreden zijn over de prijs/kwaliteitverhouding van Berenschot. Ook scoort Berenschot goed op het kenmerk ‘het oplossen van klachten’. 

Theo Camps, bestuursvoorzitter van Berenschot: “Wij zijn er bijzonder trots op dat we door de Nederlandse manager zijn verkozen tot beste managementadviesbureau van ons land. Ik ben vooral trots op al onze collega’s die in het huidige economische klimaat deze topprestatie leveren."

Naar aanleiding van de prachtige prestatie van Berenschot ging Theo Camps, Bestuursvoorzitter van Berenschot, in gesprek met Consultancy.nl. Lees hier het volledige interview met Theo Camps.

Berenschot scoort al jaren uitstekend

Berenschot presteert al een aantal jaar uitstekend in de MT100 ranking. In 2007 stond Berenschot in de categorie 'Management & Organisatie' op #1, in 2008 op #2 en dit jaar weer op #1. De lagere notering in de MT100 2009 lijkt dus op een uitzondering.

Over het MT100

De Management Team advies Top 100, kortweg MT 100, wordt samengesteld op grond van de vraag in hoeverre klanten in het algemeen tevreden zijn over hun adviesbureau. Bijna 2500 respondenten hebben dit jaar deelgenomen aan het onderzoek dat in opdracht van het blad Management Team is gehouden door bureau MWM2. De Nederlandse managers baseren hun aanbevelingen op zelf opgedane ervaringen met adviesbureaus.

Nieuws