Ordina breidt zorg diensten uit met samenwerking

04 februari 2011 Ordina

Ordina en TeamSoft hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de levering van zorgmanagementoplossingen. Met deze samenwerking bieden Ordina en Teamsoft zorgorganisaties een totaaloplossing, van advisering tot en met implementatie van zorgmanagementsoftware en de begeleiding van gebruikers. Zorgverleners, cliënten en patiënten profiteren dankzij de zorg-managementoplossingen van TeamSoft en Ordina van heldere registratie- en behandelprocessen. Met de samenwerking versterkt Ordina haar positie in de zorgmarkt.

De samenwerking combineert de kennis van Ordina over de zorgmarkt met de zorgmanagement-software van TeamSoft. Binnen de overeenkomst concentreert TeamSoft zich op de ontwikkeling van de software en op support van de softwarepakketten TeamCure en TeamCare. Ordina draagt als hoofdaannemer binnen de samenwerking zorg voor de implementatie en acceptatie van de software bij zorginstellingen.

TeamSoft ontwikkelt en levert nieuwe generatie geïntegreerde zorgmanagementsoftware voor GGZ-, GZ- en VVT-instellingen onder de naam TeamCure en TeamCare. De webbased-software voorziet standaard in een grote diversiteit aan actuele functionaliteiten om de patiënt-/cliëntgerichte registratie- en behandelprocessen te ondersteunen. TeamCure en TeamCare zijn ‘workflow’- en ‘procesflow’-gedreven, waarbij alle processen en taken naadloos op elkaar aansluiten. De oplossingen bieden zorgverleners toegang tot het zorgproces via webportals, of via mobiele apparatuur voor mobiele en ambulante zorgverleners.

“Als Nederlandse bedrijven kennen Ordina en TeamSoft de lokale zorgmarkt als geen ander”, aldus Erik de Kooter, marktdirecteur zorg bij het adviesbureau. “We kennen de Nederlandse wet- en regelgeving in de zorg en zijn bekend met de aspecten die het Nederlandse zorgstelsel uniek maken. De samenwerking met TeamSoft biedt klanten de zekerheid van TeamSoft-software die de ontwikkelingen op de zorgmarkt snel volgt en een professionele begeleiding door Ordina consultants, die begrip hebben voor de uitdagingen van bestuurders en de administratieve druk op zorgverleners.”

Over Teamsoft

TeamSoft is een innovatief software ontwikkelbedrijf dat zich sinds 2008 richt op de ontwikkeling en het onderhoud van webbased informatiesystemen voor GGZ-, GZ- en VVT instellingen. Dit met gebruik van de nieuwste Microsoft ASP.Net ontwikkeltechnieken en MS Office geïntegreerd.

Nieuws

Meer nieuws over