Twynstra Gudde organiseert #OpenOntbijt Web 2.0

16 november 2010 Twynstra Gudde

Twitter, LinkedIn, Facebook en Youtube gebruiken we allemaal. Soms privé, soms zakelijk, vaak ook allebei. In het gebruik ervan heb je veelal je weg wel gevonden, maar hoe zet je social media in zodat het bijdraagt aan de doelstellingen van de organisatie waarvoor je werkt?

Hoe zet jij als bedrijf social media in? Wat is hiervan de meerwaarde? En, tegen welke problemen en uitdagingen lopen we aan bij gebruik van social media?

Bij Twynstra Gudde vonden ze het een goed moment om via deze weg hun 'buren' uit te nodigen voor een #Openontbijt bij Twynstra Gudde op 25 november. Alle genodigden van dit ontbijt hebben affiniteit en ervaring met 2.0 en zijn werkzaam bij vooraanstaande organisaties in Amersfoort en omgeving. Sebastiaan van 't Erve, wethouder te Amersfoort en fanatiek twitteraar sluit aan en vertelt over zijn ervaringen. Twynstra Gudde nodigt je van harte uit om ook mee te discussiëren. Vanaf 8.30 uur kun je aanschuiven voor een heerlijk ontbijt en het programma duurt van 9.00 - 10.00 uur.

Geef je op voor de #OpenOntbijt via Linkedin.

Nieuws