OC&C adviseur Roland van den Berg naar Jumbo

15 juni 2011 Consultancy.nl

Roland van den Berg, Associate Director bij OC&C Strategy Consultants, start per medio juli als Manager Business Development bij Jumbo Supermarkten. Van den Berg wordt onderdeel van de directie van de supermarktketen.

Met de komst van Van Den Berg is de onlangs ingevoerde topstructuur van Jumbo Supermarkten op volle sterkte. De directie bij Jumbo bestaat naast van den Berg straks uit algemeen directeur Frits van Eerd, commercieel-directeur Ed van de Weerd, formuledirecteur Colette Cloosterman-Van Eerd, financieel directeur Ton van Veen, directeur winkeloperaties Jan Heuving, directeur supply chain Karel de Jong en directeur human resources Gea Kuiper.

Over Roland van den Berg
Roland van den Berg is sinds begin 2007 in dienst bij OC&C Strategy Consultants. Daarvoor werkte hij ruim 8 jaar in diverse financiële en commerciële managementfuncties bij Unilever. Binnen het adviesbureau richt hij zicht o.a. op de Consumer Goods en Retail segmenten. Van den Berg heeft projecten uitgevoerd o.a. op het gebied van Corporate strategy, Business Performance Improvement, Due Diligence en Sourcing & Inkoop. Roland van den Berg behaalde een MSc. Economics (specialisatie Marketing) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Nieuws

Meer nieuws over