Novius verzorgt gratis workshop Projectmanagement

20 mei 2011 Consultancy.nl

Op 14 juni 2011 verzorgt Novius een gratis workshop over Projectmatig Werken. Tijdens de workshop krijgen participanten een eerste indruk van de theoretische en praktische onderdelen van de training ‘Project Werken’, onderdeel van het curriculum van Novius Academy. De training wordt gegeven door de vakgroep Project- en Implementatie Management van het adviesbureau.

Een omschrijving van de workshop:
Tijdens de Projectmatig Werken workshop van Novius gaat u samen met collega’s uit verschillende organisaties en branches aan de slag. Het succes van een project wordt bepaald door de bijdrage van álle betrokkenen, niet alleen de projectmanager. Het gaat daarbij om de essentie dat werken in projecten niet hetzelfde is als werken in de reguliere lijnorganisatie.

In deze workshop van 4 uur zult u horen wat Projectmatig Werken daadwerkelijk betekent en begrijpen welke vaardigheden hiervoor van belang zijn. Het doel van het verbeteren van Projectmatig Werken is om medewerkers meer te laten bijdragen aan het projectresultaat, doordat zij hun projectrol beter pakken en kennis en vaardigheden effectiever toepassen. Er is voldoende tijd om uw vragen te beantwoorden.

Voor wie?
Participeert u in een project als projectmedewerker of bent u indirect betrokken bij projecten, bijvoorbeeld als HR-manager of medewerker van een projectenbureau? Dan is deze introductieworkshop zeker iets voor u.

Wanneer:
De workshop vindt plaats op dinsdag 14 juni van 16:00 tot 20:00 uur. Er worden broodjes geserveerd en we sluiten af met een drankje.

Waar:
Op ons kantoor in Langbroek, Langbroekerdijk A 121b

Kosten:
Deelname aan de introductieworkshop is kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt.

Nieuws

Meer nieuws over