NNC boek Executing Strategy in Turbulent Times uitgebracht

08 augustus 2007 Consultancy.nl

Hans Strikwerda, hoogleraar en adviseur bij Nolan, Norton & Co. (NNC), heeft het boek ‘Executing Strategy in Turbulent Times’ uitgebracht. Verschillende consultants van NNC hebben bijgedragen aan het boek doordat ze hun ervaringen in innovatieve opdrachten en hun visie op het implementeren van strategie hebben gedeeld met Strikwerda.

Het boek is bestemd voor directie, raad van toezicht, strategen, beleidsmakers en controllers, met behoefte aan een frisse blik op het uitvoeren van strategie in een veranderde en veranderende wereld. Dit is het vervolg op 'Growth, Goverance and Organisation' van dezelfde auteur, Hans Strikwerda.

Over Hans Strikwerda
Prof. Dr. J. Strikwerda (1952) is senior management consultant (partner) bij Nolan, Norton & Co., hoogleraar Organisatieleer en Organisatieverandering aan de Universiteit van Amsterdam en director van het Nolan Norton Institute. Strikwerda is deskundige op het gebied strategische ontwikkelingen, nieuwe organisatievormen, het ontwerpen van organisaties en ondernemingsbestuur, met name de internal governance. In het bijzonder houdt hij zich bezig met de dynamiek in strategie, organisatievormen en het besturen van ondernemingen en instellingen als gevolg van technologische en institutionele ontwikkelingen in de samenleving.

Nieuws

Meer nieuws over