Nike GM Margaret Versteden Retail partner bij Bain

15 november 2011 Consultancy.nl

Margaret Versteden is per begin september 2011 benoemd tot partner bij strategieadviesbureau Bain & Company in Amsterdam. Zij heeft ruime expertise op het gebied van Sales & Marketing en gaat zich binnen Bain richten op de Nederlandse en Europese retailmarkt. Versteden is afkomstig van Nike Nederland, waar zij in de functie van General Manager Northern Europe verantwoordelijk was voor de regio’s Benelux and Scandinavie.

Tussen 1996 en 2004 werkte Margaret Versteden voor strategy consulting concurrent Boston Consulting Group in Australië, Zuidoost-Azië en Nederland als Associate, Consultant en Project Manager. Zij behaalde een MBA aan INSEAD in Frankrijk en een Bachelor of Business Information Systems aan de Monash University in Australië.

Tweede nieuwe partner in korte tijd
Versteden is de tweede partner benoeming van Bain & Company in korte tijd. Vorige week werd bekend dat Jochem Moerkerken de overstap heeft gemaakt van Roland Berger Strategy Consultants partner naar Bain & Company. Moerkeken maakt deel uit van zowel de Energie & Alternatieve Energie als de Technologie, Media en Telecom praktijk van Bain.

Nieuws

Meer nieuws over