Nieuwe Managing Partner voor Bain & Company

14 oktober 2009 Consultancy.nl

Geert van Engelen is begin oktober aangesteld als Managing Partner van Bain & Company’s kantoor in Amsterdam, dat in 1998 is geopend en behoort tot de snelst groeiende kantoren van het internationale bedrijf.

Van Engelen kwam in 1995 bij het bedrijf in Londen, en was in 1998 medeoprichter van het kantoor in Amsterdam. Hij heeft klanten geadviseerd in de telecommunicatie, consumentengoederen en private equity industrieën. Hiervoor werkte Van Engelen bij Procter & Gamble. Hij verkreeg een MBA graad op INSEAD en een BBA op Nyenrode.

”Geert is een bewezen leider die buitengewone resultaten heeft bereikt in zijn werk met klanten en zijn leiderschap van Bain teams”, zei Steve Ellis, Worldwide Managing Director van strategie adviesbureau Bain & Company. “Door deze ervaring heeft hij de unieke kwalificaties om ons succesvolle kantoor in Amsterdam te leiden en verder te laten groeien.”

Van Engelen volgt Raj Pherwani op die nu in Bain’s internationale RvB zit en door zal gaan met het bedienen van Nederlandse klanten. “We willen Raj bedanken voor zijn fantastische leiderschap en ik kijk uit naar zijn verdere toevoegingen aan het succes van het Amsterdamse kantoor”, zei Van Engelen.

 

Nieuws