MT100: Pentascope beste adviesbureau van Nederland

19 november 2005 Consultancy.nl

Pentascope is volgens het onderzoek 'Management Team 100 - Beste Adviesbureaus van 2005' het beste adviesbureau van Nederland. Het bureau staat op #1 in de sector management & organisatie.

Bijna 3,000 managers spraken hun voorkeur uit voor Pentascope. Pentascope heeft het meeste aantal tevreden klanten van alle adviesbureaus en wordt het meest aangeraden bij anderen. Op de deelaspecten branchekennis en tijdsplanning scoort het bureau ook uitermate goed.

Overall nummer 2 in de MT100 is Berk Accountants en Belastingadviseurs (in de categorie accountants & belastingadviseurs). De derde plaats wordt bezet door GITP (human resource management).

Over de MT100

De MT100 wordt samengesteld op grond van de vraag in hoeverre klanten (zeer) tevreden zijn over hun adviesbureau. Naast algemene tevredenheid hebben de respondenten bureaus beoordeeld op zeven bovengenoemde criteria. De score op deze deelaspecten heeft geen invloed op de rangschikking in de MT100, maar geeft een indruk van de zwakke en sterke kanten van het bureau. Het onderzoek is uitgevoerd door TNS Nipo in opdracht van Management Team.

Nieuws