Monika Milz in Raad van Commissarissen ConQuaestor

23 december 2011 Consultancy.nl

Monika Milz is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van financieel consultancy bedrijf ConQuaestor. De Raad van Commissarissen bestaat nu uit Leon van den Boom (voorzitter), Piet Hoogendoorn en Monika Milz, waardoor in de opvolging van de heer Henk Huisman wordt voorzien.

Monika Milz is een ervaren bestuursadviseur en toezichthouder. Zij werkte ruim 30 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro en Rabobank in diverse management functies, onder andere als Global Relationship Manager, Hoofd Human Resources Europa en Directeur MKB en laatst als Directeur Communicatie van Rabobank. Ze heeft ook een aantal commissariaten en nevenfuncties, waaronder Lid van de Raad van Toezicht van de Universiteit/Hogeschool van Amsterdam , Dagelijks Bestuur van de Nederlands Duitse Handelskamer en Lid Stichtingsbestuur Parnassia Bavp Groep.

Pim Zoeteweij, bestuursvoorzitter van ConQuaestor: “We zijn bijzonder verheugd met deze benoeming omdat Monika Milz kennis en ervaring heeft van een van onze markten en een ervaren commissaris is. Bovenal zijn we onder de indruk van haar professionele kwaliteiten, haar gedrevenheid en zakelijke integriteit.”

Nieuws