Mobius Directeur verzorgt workshop op BPM congres

07 september 2011 Consultancy.nl

Wessel-Jan Fijnvandraat, Directeur van operations & supply chain adviesbureau Möbius, verzorgt tijdens het evenement Business Process Management 2011 een workshop. De adviseur zal een workshop geven over het bouwen van een solide business case.

Möbius is sponsor van Business Process Management 2011. Naast Möbius zijn ook adviesbureaus Capgemini, IBM, O&I en Sogeti partner van het evenement.

Tijdens de workshop “Besluiten op basis van business cases” zal de adviseur o.a. de volgende onderwerpen behandelen:

  • Wat zijn de kwantitatieve en kwalitatieve fundamenten van een business case?
  • Het 5 stappenplan voor het maken van een stevige en gedragen business case. Een goede business case gaat verder, het creëert ook betrokkenheid en beweging in uw organisatie.
  • Praktijkvoorbeelden uit onder meer de gemeenten Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom.

Over Wessel-Jan Fijnvandraat
Sinds zijn studie organisatie psychologie aan de Manchester Metropolitan University werkt Wessel-Jan Fijnvandraat (38) binnen het organisatieadvies domein. Zijn belangrijkste drijfveer is om samen met de organisatie te werken aan solide, betrouwbare en duurzame verbeteringen. Daarbij schuwt Wessel-Jan niet om te objectiveren, confronteren en een ‘personal touch’ toe te voegen. Sinds 2008 is hij verantwoordelijk voor Möbius Business Redesign Nederland. Wessel-Jan is gespecialiseerd in procesgericht werken, klantgerichtheid en veranderkundige thema’s en werkt zowel voor private als publieke organisaties.

Nieuws