Mercer koopt Innovative Process Administration

19 juli 2010 Consultancy.nl

Mercer heeft Innovative Process Administration (IPA) gekocht, een health & benefits administration technologieleverancier in privaat eigendom. Deze acquisitie speelt een sleutelrol in Mercer’s continue inzet om de belangrijkste leverancier van benefits administration te worden, voor health & benefits plannen van alle grootten en marktsegmenten. Voorwaarden van de overeenkomst werden niet bekendgemaakt.

IPA, gevestigd in Cleveland, Verenigde Staten, is een toonaangevende leverancier van health & benefits recordkeeping en werknemersregistratietechnologie. “Deze acquisitie geeft ons de mogelijkheid om een zeer belangrijk uitvoerend aandeel – een met een bewezen geschiedenis van dienstenexcellentie en –innovatie – toe te voegen aan ons outsourcingplatform”, zei Jeff Miller, President en Group Executive van Mercer’s Outsourcing kantoor.
 
Mercer zal het gekochte bedrijf onder de naam IPA laten functioneren. James Zedella, IPA’s huidige President en Chief Executive Officer, zal tot Mercer toetreden als health &  benefit Small and Mid-Market Business Leader. Hij zal werken onder Michael Sternklar, COO en US Business Leader van Mercer’s Outsourcing kantoor.

Mercer koopt ORC Worldwide
Vorige week kondigde Mercer ook al aan dat het ORC Worldwide heeft gekocht en hiermee zijn positie in de wereldwijde Human Resources adviesbranche heeft versterkt.

Nieuws

Meer nieuws over