Menno Boss en Hans van Everdingen maken promotie

26 oktober 2004 Consultancy.nl

Finace heeft Menno Boss (32) en Hans van Everdingen (34) per 1 oktober 2004 benoemd tot Senior Account Managers. Beide adviseurs waren al werkzaam bij de financieel dienstverlener als Account Manager Financial Services.

Menno Boss en Hans van Everdingen gaan ieder een team van drie account managers aansturen. Elk team richt zich op een beperkt aantal branches in de top 200 bedrijven en de overheid. Zij gaan rapporteren aan Harold den Heijer (34), die twee weken geleden is aangesteld als de nieuwe Manager Commercie. Den Heijer is verantwoordelijk voor het aansturen van de Salesafdeling, die bestaat uit drie teams van elk 4 accountmanagers.

Over Finace

Finace is opgericht in 1998 en ondersteunt haar klanten in het bereiken van de door hen gestelde doelen ten aanzien van de operationele bedrijfsvoering en de effectuering van de wijzigingen in de financiële functie binnen de organisatie. Daarnaast heeft Finace een ICT divisie en een gerenommeerde ICT Security afdeling. De doelgroep waar Finace zich op richt betreft de overheid en de top 200 organisaties in het bedrijfsleven. Finace heeft circa 275 consultants in dienst.

Nieuws

Meer nieuws over