Maurits Toet nieuwe Senior Consultant bij Artena

16 augustus 2010 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Maurits Toet (31), is per 16 augustus in dienst getreden bij Artena Business Consulting als Senior Consultant Risk Management. De nieuwe Artena adviseur is afkomstig van financieel dienstverlener ConQuaestor, waar hij de functie beklede van Consultant Risk Management. Bij Artena zal Maurits zijn risk management kennis en ervaring inzetten om het consultantteam van governance, risk & compliance te versterken. Naast zijn werkzaamheden als consultant is Maurits Toet ook actief bezig met het uitdragen van kennis op het gebied van risk management bij hogescholen.

Maurits Toet werkte tussen januari 2007 en september 2010 voor ConQuaestor. Bij het adviesbureau heeft hij verschillende projecten gerealiseerd in de financiële sector op het gebied van SOX, operational risk management en SAS70 implementaties. Daarvoor was hij Management Trainee bij de Rabobank. Hij heeft een Bachelor/HBO in Marketing and Sales behaald aan de Avans Hogeschool Tilburg.

Over Artena Business Consulting
Artena Business Consulting is een management en IT consulting bedrijf dat zich primair richt op financiële sector. Artena is in 2003 opgericht door Paul Bruggeman (ex-PwC Consulting). Het adviesbureau levert adviesdiensten op het gebied van Governance, Risk & Compliance, Basel3, Solvency-2 en PPI voor o.a. banken, pensioenfondsen, -uitvoerders en verzekeraars. Artena Business Consulting heeft circa 25 adviseurs in dienst en is gevestigd in Den Haag.