Adviesbureaus Business Openers en Innovaction fuseren

04 januari 2007 Consultancy.nl

De strategische marketingbureau’s Business Openers en Innovaction hebben per 1 januari 2007 hun krachten gebundeld. Beide adviesbureaus gaan verder onder de naam Business Openers Innovaction.

Marc van Eck (Business Openers) en Jack Stroeken (Innovaction), beiden managing partners, worden ook managing partner van het nieuwe adviesbureau Business Openers Innovaction. De omzet van het nieuwe bureau bedraagt €2 miljoen en kent 7 partners. Vooralsnog blijven beide bureaus gevestigd in Hilversum én Leiden.

Marc van Eck en Jack Stroeken over de fusie: ‘De reden voor de fusie is eenvoudig. Wij zijn ervan overtuigd dat het marketingbureau van de toekomst reclamebureau noch merkenbureau is. Wij vormen een bureau dat alle marketingdisciplines overdenkt én kan activeren. Wij gaan verder dan de bureaus die communicatiegebonden zijn, of die alleen op productdenken zitten.’

Business Openers Innovaction wil zich in de komende jaren sterk gaan richten op algemeen strategisch marketing-advies en daarmee de strijd aangaan met concurrenten VODW Marketing en de PositioneringsGroep.

Nieuws