Marketing consultant Patrick Ruijs partner bij VODW

18 maart 2003 Consultancy.nl

Patrick Ruijs is door VODW Marketing benoemd tot partner. Ruijs is vanaf 1997 werkzaam bij VODW Marketing en gespecialiseerd in Marketing Innovatie en Customer Relationship Management. Ruijs richt zich binnen VODW Marketing op de top 50 klanten in Nederland, met name in de financiële dienstverlening en telecom.

‘Wij zeggen al jaren dat marketingstrategie een prominentere rol moet krijgen op raad van bestuursniveau. Het is interessant om te zien dat onze ideeën daarover steeds meer navolging krijgen’, aldus Ruijs.

Over VODW Marketing
VODW ondersteunt bedrijven op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Het adviesbureau bestaat uit twee pijlers: advies en interim. Vanuit advies voert VODW complete projecten uit met een resultaatsafspraak. Vanuit interim levert het adviesbureau hoogwaardige professionals op het gebied van marketing. Sinds de oprichting in 1983 door Ad Verdonk, Rob Otten, Maarten Dik en Herman Wiegerinck is VODW uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende in marketing en strategie gespecialiseerde bureaus van Europa. VODW heeft circa 100 adviseurs in dienst en is gevestigd te Leusden.

Nieuws

Meer nieuws over