VODW gaat Yoursurvey inzetten voor online onderzoek

07 maart 2007 Consultancy.nl

VODW Marketing, adviesbureau met een focus op marketing en branding, gaat tool Yoursurvey gebruiken. Het adviesbureau gaat Yoursurvey intern gebruiken voor onderzoeksdoeleinden en ook extern inzetten in haar projecten voor klanten.

Yoursurvey is de onderzoekstool van online marketingbureau Yourzine. Yoursurvey biedt de mogelijkheid om onderzoeken uit te voeren via verschillende kanalen, waaronder e-mail, sms of een corporate website.

Over VODW
VODW is, met 130 professionals, het grootste in marketing gespecialiseerde adviesbureau in Nederland. Consultants en interim-managers zijn actief op het gebied van marketing intelligence, business innovatie en verbetering van commerciële performance. Met inzet van deze expertises ondersteunt VODW Marketing haar opdrachtgevers continue bij het realiseren van concrete verbeteringen in hun marktprestaties. VODW Marketing werkt (inter)nationaal voor grote ondernemingen in zowel de B2C als B2B markt.

Over Yourzine
Yourzine is een full service e-(mail) marketingbureau met een vooraanstaande positie in Nederland. Yourzine is actief in zowel de profit als non-profit sector en wordt ingezet door onder meer: de Bijenkorf, Het Nederlandse Rode Kruis, IKEA, CZ Actief in Gezondheid, ANWB, TNT, Mexx International en Livera.

Nieuws

Meer nieuws over