Marco Verhoef nieuwe partner Hospitality Consultants

22 november 2010 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Per 1 december 2010 wordt Marco Verhoef (33) Managing Partner bij Hospitality Consultants. Hij is afkomstig van Omniplan, waar hij de afgelopen vier jaar werkzaam was als projectmanager. Verhoef wordt verantwoordelijk voor de Business Unit 'Community Services', gericht op advisering rondom maatschappelijke voorzieningen. 

Marco Verhoef werkte bij BRO en Omniplan als adviseur en projectmanager ruimtelijke ontwikkelingen. Zijn rol betrof de ontwikkeling van werklocaties, woongebieden als multifunctionele gebieden van initiatief- tot realisatiefase. Als adviseur en projectmanager is hij goed bekend geraakt met het werken voor en met verschillende partijen, zoals gemeenten, vastgoedeigenaren, ontwikkelaars en corporaties.

Marco Verhoef - Hospitality Consultants

Zo was hij ook verantwoordelijk voor het verzorgen van het projectmanagement van Cascadepark, een campusachtig duurzaamheidspark midden in het stadsdeel Almere Poort. Na afronding van de planontwikkeling zijn diverse bouwplanontwikkelingen opgestart, onder meer voor een multifunctioneel woonwerkgebouw voor kunstenaars. De International School Almere en het ‘klokHUIS’, een educatiecentrum vernoemd naar het televisieprogramma Klokhuis, zijn in aanbouw.

Verhoef heeft Internationale Economie & Economische Geografie gestudeerd aan Universiteit Utrecht.