Madiha Leuven-Mouchtak organisatieadviseur bij Turner

03 februari 2011 Turner

Madiha Leuven-Mouchtak is per 1 januari 2011 in dienst getreden als Programmamanager / Organisatieadviseur bij Turner.

Leuven-Mouchtak (35) gaat zich richten op strategie-implementatie op het gebied van Cost en Productivity Excellence bij administratieve-, publieke- en financiële dienstverleners. Ook (fusie-) integratievraagstukken zijn het werkterrein van de nieuwe adviseur.

Leuven-Mouchtak’s specialisme is het begeleiden van grootschalige verandertrajecten waarin margeverbetering voor de organisatie veelal een onderdeel is. Zij is afkomstig van Genpact. Daarvoor heeft zij 7 jaar gewerkt voor Ordina als Solution Manager/ Business Developer (circa 4 jaar), Director Internal Audit, Risk Management en Advisory Services (circa 2 jaar) en Program Director Margin Improvement (circa 1 jaar).

Over Turner

Turner is er voor strategie implementatie en werkt voor organisaties en mensen die hun prestaties willen verbeteren en hun betekenis willen vergroten. Turner is gevestigd in Leusden en biedt diensten aan op het gebied van organisatieadvies, bestuursadvies en interim management. Bij Turner werken meer dan 50 gedreven professionals met hoofd en hart aan strategie-implementatie vanuit drie formules: Organisatieadvies, Bestuursadvies en Interim management.

Nieuws

Meer nieuws over