Koen Vandaele Managing Partner Deloitte Consulting BE

28 juli 2011 Consultancy.nl

Deloitte België heeft onlangs Koen Vandaele benoemd tot Managing Partner van Deloitte Consulting. Voorheen was Koen Vandaele CIO Services Leader voor Deloitte België; deze functie wordt voortaan ingenomen door Christian Combes. De Consulting practice telt meer dan 425 medewerkers in België en groeit aanzienlijk dankzij haar focus op de ontwikkeling van duurzame klantenrelaties, het verwerven van het marktleiderschap in elke service line en het aantrekken en behouden van talent.

De Consulting practice van Deloitte helpt CXO’s bij hervormingsprocessen en vertegenwoordigt meer dan 42.000 medewerkers wereldwijd. In België nam het aantal medewerkers van Consulting de voorbije 4 jaar toe van 250 tot meer dan 400 consultants en Deloitte ziet nog verdere groeimogelijkheden in de Belgische markt. Koen Vandaele zegt: “We streven ernaar de standard of excellence te worden, de eerste keuze van de meest gezochte klanten en talenten. We helpen de klanten complexe problemen op te lossen en onderscheiden ons door onze brede capaciteiten en onze expertise in implementatie. We hebben groeiambities in alle service lines en sectoren en volgend jaar nemen we 60 jonge afgestudeerden en 100 ervaren professionals in dienst”.

In zijn functie als Managing Partner wordt Koen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de uitvoering van de Consulting-strategie voor klantenwerving, de dienstenportefeuille en talentontwikkeling.

Rik Vanpeteghem, CEO van Deloitte België, verklaart; “Ik ben blij Koen te mogen verwelkomen als Managing Partner van deze zeer belangrijke pijler van de activiteiten van Deloitte Consulting in België. Ik ben ervan overtuigd dat Koen, met zijn ruime professionele ervaring in de sector, de groei van Consulting in de Belgisch markt zal bevorderen en haar positie als actief lid van het wereldwijde netwerk van Deloitte zal versterken.”

De Consulting practice van Deloitte blijft een aanzienlijke groei optekenen dankzij haar focus op de ontwikkeling van duurzame klantenrelaties, het verwerven van het marktleiderschap in elke service line en het aantrekken en behouden van talent in haar 3 domeinen: strategie en operaties, menselijk kapitaal en technologie.

  • Verdere ontwikkeling van strategische klantenrelaties in verschillende sectoren, meer bepaald de overheid, financiële diensten, productie, consumentenactiviteiten, transport en biowetenschappen
  •  De snelst groeiende service lines zijn klanten- en marktstrategie, prijs- en rentabiliteitsbeheer, Supply Chain-strategie, organisatorische verandering en informatiebeheer
  • Deloitte introduceert Mass Career Customization om zijn positie als aantrekkelijke werkgever te versterken en volgend jaar worden er meer dan 150 getalenteerde medewerkers in dienst genomen

Het Consulting Management Team bestaat uit de volgende Deloitte Partners:

· Public Sector: Wim Vergeylen
· Financial Services: Olivier de Groote
· Manufacturing: Eric Desomer
· Consumer Business, Transportation & Life Sciences: Koen De Staercke
· Strategy & Operations: Jean-Michel Mollo
· Human Capital: Yves Van Durme
· Technology: Patrick Callewaert
· Talent: Rolf Driesen

Nieuws