Jolanda van der Wardt in dienst bij DCE Consultants

02 december 2008 Consultancy.nl

DCE Consultants heeft Jolanda van der Wardt aangesteld als principal consultant Banking & Investments. In deze functie zal zij zich bezighouden met het adviseren over en leiding geven aan (strategische) veranderingstrajecten.

In 2001 startte Jolanda bij ING waar zij de afgelopen twee jaar werkzaam was als (lijn)manager productmanagement bancair. In deze functie was zij verantwoordelijk voor effecten, sparen, bedrijfssparen en levensloop. Daarvoor was zij binnen ING projectmanager van productintroducties en verandertrajecten zoals de implementatie van een beleggersgirosysteem.

Jolanda studeerde Commerciële Economie in Den Haag. Na haar studie werkte zij bij Nationale Nederlanden en vervolgens vijf jaar bij Generali Verzekeringsgroep. Daarnaast heeft zij de afgelopen jaren alle modules van het Master of Marketing programma voltooid aan de Universiteit van Tilburg.

Jolanda zegt over haar overstap: “Bij ING werkte ik al samen met diverse DCE collega’s. Hun gedrevenheid en pragmatische aanpak sprak mij daarbij bijzonder aan. Dat was voor mij de reden om deze overstap te maken. Er is binnen DCE Consultants veel ruimte voor ontwikkeling en ik kijk daarom uit naar alles wat er op mijn pad zal komen”.

Nieuws

Meer nieuws over