Jeroen Griffioen van Accenture naar Double Effect

19 mei 2003 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Jeroen Griffioen is in dienst getreden bij financiële sector adviesbureau Double Effect. Jeroen komt van Accenture - waar hij Manager Financial Services was. Jeroen zal samen met de twee oprichters van het adviesbureau het dienstenaanbod en klantenkring verder uitbouwen.

Over Jeroen Griffioen

Jeroen Griffioen heeft meer dan 10 jaar ervaring in de financiële sector. Voor Double Effect heeft hij gewerkt bij de investment bank van MeesPierson en als Projectmanager bij Accenture. Jeroen heeft ruime internationale lijn- en projectervaring opgedaan binnen financiële instellingen in o.a.  Amsterdam, Hongkong, London, Parijs, Curaçao en Dublin.

Over Double Effect

Double Effect is een management consulting bureau dat zich richt op de financiële sector. Double Effect adviseert en begeleidt klanten met veranderingsprocessen - haar aanpak onderscheidt zich door organisatie, processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Banken, verzekeraars en asset managers behoren tot de vaste klantenkring van het adviesbureau. Double Effect is in maart 2003 opgericht door Pablo van den Bosch en Bas Heijnen, is gevestigd in Amsterdam en heeft anno 2010 circa 50 adviseurs in dienst.