Jean de Crane wordt Chief of Operations bij Clear2Pay

13 maart 2008 Consultancy.nl

Clear2Pay, adviesbureau en technologieleverancier van ‘next generation’ betalingstoepassingen voor financiële instellingen kondigt vandaag de benoeming aan van Jean de Crane als Chief of Operations voor Clear2Pay.

Jean de Crane, die kortgeleden in dienst trad bij Clear2Pay zal voor de gehele internationale operatie werken vanuit het hoofdkantoor in Mechelen. Hij zal zich met name richten op het bereiken van operational excellence over alle business processen van ontwikkeling tot implementatie en dienstverlening. De Crane werkte recent als Chief Executive Officer voor Captor NV en hiervoor in internationale management en business development functies voor zowel Financial Architects als FICS.

Jean de Crane stelt: “Ik ben enorm verheugd om in een sector te werken die ik goed ken en waarin ik me thuis voel: technologie voor de internationale financiële dienstverleningssector. De visie en sterke internationale management waren voor mij een belangrijke factor om ervoor te kiezen een bijdrage te leveren aan de groei van Clear2Pay. De daadkracht en het professionalisme van het team zijn de key componenten die nodig zijn om te zorgen dat ik in mijn rol daadwerkelijk een positief effect kan hebben op het bedrijfsresultaat. Het consolideren en integreren van (recente) acquisitities, het verder organiseren van de operationele kant van het bedrijf en het leveren van consistente kwaliteit bij de implementatie van grote internationale klantprojecten zullen mijn primaire aandacht hebben gedurende de komende jaren.”

Michel Akkermans, Clear2Pay’s Voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO, voegt toe: “Clear2Pay heeft een periode van enorme groei doorgemaakt in het afgelopen jaar, zowel organisch als door de acquisities die we gedaan hebben. De tijd was zeker rijp voor een Chief of Operations en Jean de Crane heeft zowel de achtergrond als de persoonlijkheid om ons te helpen bij het behalen van de doelstellingen op het gebied van operational excellence en winstgevendheid, in samenwerking met onze, inmiddels meer dan, vierhonderd medewerkers rond de wereld. Afgelopen week werden we bekroond met het ‘Gold Seal of e Excellence’ door het European Multi-media Forum1 voor onze innovatieve marketingstrategie en uitvoering. Ik ben heel trots op ons team en hoop dat we met Jean’s aanstelling deze ‘gold levels’ kunnen uitbreiden naar Operational Excellence over het gehele bedrijf. We wensen hem heel veel succes in deze nieuwe rol.”

Nieuws

Meer nieuws over