IT dienstverlener Clear2Pay opent kantoor in China

17 mei 2007 Clear2Pay

Clear2Pay, een adviesbureau en technologieleverancier op het gebied van betalingstoepassingen voor financiële instellingen, heeft een kantoor geopend in China.

Clear2Pay China, dat kantoor houdt in Shenzhen, zal verantwoordelijk zijn voor verkoop, consultancy, ondersteuning en locale software ontwikkeling in de Chinese regio. Clear2Pay China is het resultaat van een joint venture tussen Clear2Pay en Data House en wordt geleid door Frank Wu. Met meerdere vestigingen in Australië en Singapore heeft Clear2Pay in de achterliggende periode al een sterke band opgebouwd met de snel ontwikkelende Chinese markt op het gebied van betalingsverkeer. “Vanwege meerdere ‘cross border’ betalingsverkeerprojecten die we geïmplementeerd hebben in de Pacifische regio, zijn we goed gepositioneerd om zowel lokale als buitenlandse banken aan te sluiten op de Chinese nationale betalingsverkeerinfrastructuur (CNAPS)”, stelt Warren Gardiner, General Manager Asia Pacific, Clear2Pay.

“China ondergaat, net als Europa en de Verenigde Staten een reeks hervormingen op het gebied van betalingsverkeer, hetgeen bijvoorbeeld betekent dat een grote varieteit aan nationale infrastructuren wordt samengevoegd tot een kleiner aantal centrale clearing systemen”, vervolgt Michel Akkermans, Voorzitter Raad van Bestuur en CEO van Clear2Pay.

“Met onze ervaring in Europa hebben we veel inzicht gekregen in de technologische uitdagingen die een dergelijke transformatie met zich meebrengt voor zowel de bank als zijn klanten. We volgen de markt en onze klanten en dus breiden we ook in deze regio onze activiteiten uit. De huidige ontwikkelingen in China betekenen een groei in de vraag naar internationale toepassingen; voor ons als ‘niche provider’ in de betalingsverkeerindustrie is het dan ook logisch dat we lokaal aanwezig willen zijn waar die ontwikkelingen zich voordoen.”

Clear2Pay China

Clear2Pay China telt momenteel 35 medewerkers met een verkoopteam onder leiding van Chan Mun Kiat en Frank Wu. Internationaal opereert Clear2Pay nu vanuit 11 kantoren met een totaal van 260 medewerkers.

Nieuws

Meer nieuws over