Iris van de Looij Expert Consultant bij VODW Marketing

25 mei 2011 VODW

Iris van de Looij is in dienst getreden als expert consultant bij VODW Marketing, gespecialiseerd in Private Banking en Asset Management. Zij heeft 13 jaar werkervaring in de financiële sector. In die jaren heeft zij diverse internationale, commerciële en managementfuncties bekleed binnen Fortis Investments en MeesPierson. In haar laatste functie bij MeesPierson was zij wereldwijd verantwoordelijk voor productontwikkeling. In 2010 deed Iris onderzoek naar de toekomst van de private banking markt in Nederland. Daarin stonden de veranderende business modellen van private banks centraal.

VODW is bezig om haar expertise in de financiële sector uit te breiden. Onlangs zijn twee andere adviseurs met een focus op de financiële sector in dienst getreden: Remco Wilting (Principal Consultant) en Christi-Janneten Hoopen (Senior Consultant).

VODW Marketing is op zoek naar nieuwe consultants
Het adviesbureau op het gebied van marketing, communicatie en branding, is momenteel op zoek naar (interim) marketing en communicatie professionals. In juni en juli organiseert VODW twee bijeenkomsten om kennis te maken met geïnteresseerde marketing en communicatie professionals.

- Kennismakingsbijeenkomst Juni 2011

- Kennismakingsbijeenkomst Juli 2011

Nieuws