Inge de Bekker managing partner van Hospitality Group

26 juni 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Per 1 juli 2011 is Inge de Bekker managing partner van Hospitality Group. De Bekker ismaakt de interne overstap van de Interim & Search tak van Hospitality Group. Zij gaat zich richten op Business Development voor de verschillende labels van de dienstverlener.

Hospitality Group is een adviesbureau dat zich specialiseert in ondersteunende bedrijfsvoering, zoals hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Het adviesbrief opereert met diverse labels, waaronder Hospitality Consultants en Hospitality Interim & Search. Hospitality Group heeft zo’n 100 adviseurs verspreid over vestigingen in Amersfoort en Maastricht.

Inge de Bekker - Hospitality Group

Inge de Bekker gaat in haar nieuwe rol aan de slag met de doorontwikkeling van Marketing & Communicatie naar Business Development. Haar focus ligt op het duurzaam en integraal ontwikkelen en realiseren van nieuwe initiatieven, markten, diensten, producten en partnerships. Het onophoudelijk inspireren en creëren om succesvol te zijn en te blijven is haar op het lijf geschreven.