I. van der Mast woningcorporatie adviseur bij Twynstra

03 oktober 2011 Consultancy.nl

Ilta van der Mast, eigenaar van Boulevard Management en Advies, heeft zich verbonden aan organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. Zij adviseert woningcorporaties bij strategische heroriëntatie, concrete business solutions voor bedrijfsvoeringvraagstukken, alliantiemanagement, portefeuille- en vastgoedstrategie, wijkaanpak en wonen en zorg.

Van der Mast heeft zich, met haar 20 jaar ervaring in stedelijke ontwikkeling, gespecialiseerd in complexe ruimtelijke vraagstukken. Zij richt zich vooral op veranderingsopgaven bij gemeenten, woningcorporaties en ontwikkelaars. Daarnaast treedt zij regelmatig op als dagvoorzitter bij congressen. De afgelopen jaren heeft Van der Mast haar sporen verdiend als procesbegeleider bij de herstructurering van Keizerslanden, een prioriteitswijk in Deventer en de binnenstedelijke herstructurering van het VIP-gebied Hoboken in het centrum van Rotterdam.

Over Boulevard Management en Advies
Boulevard Management en Advies is in 2001 opgericht door Ilta van der Mast. Het adviesbureau ondersteunt overheden, ontwikkelaars, corporaties, beleggers en instellingen bij de (her)ontwikkeling van locaties en vastgoed.

Nieuws