Huib Kurstjens nieuwe topman van BCG Amsterdam

21 februari 2011 Consultancy.nl
Meer nieuws over

Huib Kurstjens is per eind december 2010 benoemd tot de nieuwe managing partner van Boston Consulting Group Nederland. Hij neemt de positie over van Emile Gostelie. Emile Gostelie heeft de Nederlandse praktijk van BCG geleid sinds maart 2005, toen hij Rolf Bixner opvolgde.

Over Huib Kurstjens

Huib Kurstjens (44) is sinds 1995 werkzaam bij The Boston Consulting Group. In 2002 is Huib Kurstjens benoemd tot Vice President van The Boston Consulting Group (BCG). Zijn expertise ligt met name in de financiële dienstverlening. Hij is actief binnen BCG's wereldwijde Financial Services Practice Area. Voordat hij bij BCG kwam was hij Business Unit Controller bij Honeywell in Amsterdam. Hij studeerde bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode en behaalde een MBA van The Wharton School in Philadelphia.

Emile Gostelie

Emile Gostelie studeerde in 1985 cum laude af in de Civiele Techniek aan de TU Delft. Na een vierjarige loopbaan bij Shell schoof hij opnieuw aan in de schoolbanken, nu voor een MBA (Dean’s List) aan het prestigieuze INSEAD in Parijs. Daarna zette hij zijn carrière voort in Londen bij zijn huidige werkgever The Boston Consulting Group (BCG). Na omzwervingen in München en Frankfurt kwam hij in 1994 de Nederlandse vestiging versterken. Emile Gostelie was Managing Partner van BCG Amsterdam tussen maart 2005 en december 2010.