BCGer Rolf Bixner nieuwe topman Boston Consulting Group

23 oktober 2001 Consultancy.nl

Rolf Bixner is benoemd tot Managing Partner van The Boston Consulting Group (BCG).

Dr. Rolf Bixner is sinds 1987 werkzaam bij The Boston Consulting Group en hij werkte in München en Chicago voordat hij in 1995 naar Nederland kwam.

Binnen de Consumer Goods en Retail branche werkte hij op vele projecten in zowel Europa als de Verenigde Staten alsmede in partnering projecten binnen andere branches. Binnen BCG is hij in Nederland verantwoordelijk voor de Consumer Practice.

BCG banner

Rolf Bixner is Oostenrijker van nationaliteit, geboren in Salzburg. Voordat hij bij BCG kwam was hij Product Manager bij Blendax Werke GmbH in Mainz. Hij behaalde zijn BA in Business Administration aan de Universiteit van Innsbruck en studeerde rechten aan de Universiteit van Salzburg.

Over Boston Consulting Group

The Boston Consulting Group (BCG) is een wereldwijde topmanagement consulting organisatie. In 32 landen werken ruim 2.400 consultants verspreid over 51 kantoren. In Nederland adviseren momenteel ruim 80 consultants multinationals en de top van het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van strategie, organisatie en bedrijfsprocessen. BCG heeft een leidende positie op het gebied van e-commerce, onder andere met incubator en business launch services voor grote ondernemingen en start-ups.

Nieuws

Meer nieuws over