HRD adviesbureau GITP opent kantoor in Eindhoven

14 april 2011 GITP
Profiel
Meer nieuws over

Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven, opent op 14 april de nieuwe kantoorlocatie van HRD-adviesbureau GITP. GITP heeft haar kantoor gevestigd in de Admirant, industrieel erfgoed van Eindhoven. De opening wordt geheel in de stijl van GITP aangekleed met een inleiding over het nieuw werken en talentontwikkeling, gevolgd door een plenaire discussie.

Talentontwikkeling: is het nieuwe werken te leren?
Dr. Alec Serlie, directeur R&D bij GITP, zal tijdens de opening een presentatie geven over het nieuwe werken en de rol de leidinggevende daarin. Serlie zal o.a. de volgende twee vragen behandelen: Hoe kunnen we leidinggevenden en medewerkers begeleiden in het goed benutten van de mogelijkheden die gepaard gaan met het Nieuwe Werken? Welke randvoorwaarden en competenties zijn cruciaal om als leidinggevende of als medewerker optimaal te functioneren?

11 vestigingen in Nederland
GITP heeft in Nederland 11 vestigigingen: Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Houten.

Over GITP
GITP is een Human Resource Development (HRD) adviesbureau dat zich richt op het beoordelen en ontwikkelen van de talenten van mensen. Dit doet GITP door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten, en door ontwikkeling mogelijk te maken. Het resultaat is dat mensen sterker, bevlogen en geïnspireerd zijn en organisaties renderend, relevant en effectief. GITP wil de gezichtbepalende speler zijn voor Inzicht en Ontwikkeling van organisaties en individuen en actief en herkenbaar inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen en voorop lopen bij innovaties in bedrijfswetenschappen en -psychologie.