HofP adviseurs brengen boek Geef Gas Bij Oranje! uit

20 maart 2012 Consultancy.nl

Bastiaan van Gils, Arjon van Lieshout en Renée de Boo, organisatieadviseurs bij House of Performance, hebben het boek “Geef Gas Bij Oranje!” uitgebracht. In het boek presenteren de auteurs vijftig herkenbare organisatieproblemen die worden opgelost met een tegendraadse, vernieuwende of atypische aanpak. De consultants baseren de case-studies op hun eigen jarenlange praktijkervaring in de adviesbranche.

“Geef Gas Bij Oranje!” is bedoeld voor managers en leidinggevenden werkzaam in zowel het bedrijfsleven als publieke sector. Volgens de auteurs biedt het boek “de lessen en inspiratie om met minder moeite een adequate, maar (soms) onorthodoxe oplossing voor uw problemen te vinden. Het bevat vijftig vuistregels waarmee wij bij onze klanten op eenvoudige wijze resultaat geboekt hebben”.

De HofP adviseurs ontwikkelde het idee om een boek uit te brengen in april 2011. “We zochten een mooie manier om onderling te delen hoe wij van dag tot dag mensen in organisaties zover krijgen om hun werk anders aan te pakken” aldus Bastiaan van Gils. In de zomer van 2011 begonnen de auteurs met het opstellen van vuistregels. Met input van collega’s binnen het adviesbureau kwamen ze uiteindelijk uit op 300 concrete ideeën. 86 case-studies werden uitgewerkt en vervolgens tegengelezen door drie klanten en twee toonaangevende schrijvers. 36 case-studies werden geschrapt en uiteindelijk hebben 50 het boek gehaald.

Over de auteurs en HofP adviseurs
Arjon van Lieshout -– Partner, mede-oprichter van House of Performance in 1998
Renée de Boo - Partner, sinds september 2003 werkzaam voor het adviesbureau
Bastiaan van Gils -– Adviseur, werkt sinds september 2005 voor House of Performance

Het boek “Geef Gas Bij Oranje!” kunt u bestellen op deze pagina.

Nieuws