HMRC tekent contract bij Accenture twv 10 mln pond

19 juli 2010 Consultancy.nl

Her Majesty’s Revenue & Customs (HMRC), de douane van het Verenigd Koninkrijk, heeft adviesbureau Accenture een driejarig contract ter waarde van £10 miljoen toegekend, om de capaciteiten van HMRC’s interne informatietechnologie ontwikkelingsteam te versterken.

Onder het contract zal Accenture de transformatie van HMRC’s interne IT ontwikkelingsteam, bekend als IMS Solutions Development and Delivery (SDD) ondersteunen, naar een hoogeffectieve IT ontwikkelings- en leveringsorganisatie. Verder zal Accenture helpen de kwaliteit, beschikbaarheid en levering van door SDD ontwikkelde applicaties en diensten te verbeteren.

Accenture zal de hulpmiddelen leveren die vereist zijn om capaciteits- en vaardigheidsuitdagingen op te lossen, om SDD de mogelijkheid te geven zijn strategische doelen, klantenvereisten en verwachtingen te behalen. Accenture zal IT applicaties ontwikkelen die aansluiten bij HMRC’s zakelijke benodigdheden. Accenture zal tevens werknemers van HMRC trainen en hen helpen bij het versimpelen van IT processen binnen het doel van vergrote productiviteit.

Nieuws