Herman Kok adviseur bij Twynstra Gudde Facility Management

07 januari 2011 Twynstra Gudde

Herman Kok maakt overstap naar organisatieadviesbureau Twynstra Gudde

Herman Kok is sinds 1996 actief als onafhankelijk organisatieadviseur binnen het facilitaire domein. Hij gaat vanaf 1 mei een geassocieerd partnership aan met Twynstra Gudde. De samenwerking is gericht op kwalitatieve groei en het verstevigen van de toonaangevende positie van Twynstra Gudde binnen de facility management adviesmarkt. Beide partijen gaan elkaar zowel commercieel als in de ontwikkeling van kennis en innovaties versterken.

Herman heeft het onderwerp marketing binnen het facilitaire domein vormgegeven en tal van verandertrajecten rondom strategische heroriëntatie en organisatie-inrichting gedaan in zowel de profit als de non-profit sector. Hij publiceerde 4 boeken en meer dan 50 artikelen over strategie en marketing in facility management. "In de gezamenlijkheid verwacht ik nog sterker vernieuwing binnen ons vak te kunnen realiseren', aldus Herman. `Ik wil mij bezighouden met vraagstukken rondom strategie en besturing van facilitaire organisaties. In mijn benadering staat altijd de klant centraal." Herman combineert zijn advieswerkzaamheden met promotieonderzoek naar de governance en alignment van facility management aan de Wageningen Universiteit.

George Maas (partner Twynstra Gudde): "De komst van Herman Kok moet onze positie als marktleider in Nederland op het gebied van complexe, strategische advies- en projectmanagementvraagstukken verder versterken. Zijn marketingexpertise is een perfecte aanvulling op onze dienstverlening en past goed in het nieuwe denken over facility management."

Nieuws

Meer nieuws over