Hay Group lanceert HRM toolbox voor HR Managers

26 mei 2011 Consultancy.nl

Adviesbureau Hay Group heeft een Human Resources (HR) en management toolbox gelanceerd voor HR managers. De toolbox - genaamd Hay Group Direct - geeft HR managers toegang krijgt tot HR producten en trainingen zoals beoordelingssystemen, assessments, medewerkersonderzoeken, beloningsgegevens en templates. De toolbox integreert de kennis en jarenlange ervaring van Hay Group Consulting.

Hay Group biedt hiermee een compleet pakket van eenvoudig en zelfstandig in te zetten gestandaardiseerde HR-tools. Zo beschikken (HR-)managers simpel en snel over HR-topexpertise. Hay Group Direct helpt hiermee organisaties in het verder professionaliseren van hun HR-beleid. De toolbox is met een minimale investering ook beschikbaar voor MKB organisaties. Hiermee breidt Hay Group de traditionele doelgroep toonbaar uit.

Honger naar HR-tools
(HR-)managers besteden voortdurend aandacht aan het beoordelen, belonen en ontwikkelen van medewerkers zodat de organisatie beter presteert. Maar de instrumenten en systemen waarmee ze dit doen zijn niet altijd toereikend of niet (meer) actueel. Hay Group heeft vanuit de markt geconstateerd dat er een grote honger bestaat bij (HR-)managers aan gestandaardiseerde en geautomatiseerde HR-tools, met het kwaliteitskeurmerk van een gerenommeerd onderzoeks- en adviesbureau. (HR-) managers willen een compleet pakket van goede tools dat ze zelf kunnen gebruiken en waar ze zelf de controle over hebben. Een consultant van Hay Group kan worden ingezet wanneer gewenst, voor de praktische begeleiding.

Het menu
Via de toolbox krijgt de (HR-)manager een overzicht van het aanbod. Dit loopt uiteen van:

  • Beoordelingssystemen: gebruiksvriendelijke ondersteuning voor de gesprekscyclus rondom prestaties en ontwikkeling - via ondermeer het digitale TalentExcellence;
  • Assessments: gevalideerde online assessments voor snel inzicht in functioneren en potentieel - via ondermeer de Scan Leiderschapsstijlen, Scan Organisatieklimaat of Talent Q Elements voor het meten van verbale en numerieke capaciteiten of Talent Q Dimension voor het beoordelen van persoonskenmerken;
  • Medewerkersonderzoeken: helder inzicht in wat medewerkers bindt door de koppeling naar organisatieresultaat.
  • Beloningsinformatie: consistente beloningsinformatie en handige hulpmiddelen – via ondermeer de online database PayNet en de Beloningsonderzoeken van Hay Group;
  • Trainingen: de beste HR-expertise helder overgebracht – via een tiental trainingsmodules.

Na het bepalen van de keuze en overleg met een adviseur van Hay Group Direct ontvangt de (HR-) manager een wachtwoord en inlogcode waarmee deze toegang verkrijgt tot het geselecteerde menu uit de online toolbox. Zo beschikken (HR-)managers simpel en snel over HR-topexpertise.

Uitbreiding doelgroep en productaanbod Hay Group
Hay Group Direct is geschikt voor organisaties van iedere omvang. Hay Group Direct biedt concrete tools en trainingen aan die met name HR-managers ondersteunen bij de inrichting van hun dagelijkse HR-praktijk/beleid. Organisaties van iedere omvang  hebben baat bij de uitgebreide HR toolbox waaruit zij een eigen compleet menu kunnen samenstellen. Hay Group werkt al voor met name grote en middelgrote internationale organisaties en bedrijven. Met Hay Group Direct breidt Hay Group het productaanbod en de doelgroep toonbaar uit.

Nieuws