ASI adviseur H. Klootwijk associe bij WagenaarHoes

28 januari 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Harry Klootwijk, partner bij ASI Consulting, heeft zich per 1 januari 2011 verbonden als ervaren associé bij WagenaarHoes Organisatieadvies. Klootwijk heeft ruim 4 jaar gwerkt voor ASI Consulting en heeft in verleden ook circa 6 jaar gewerkt bij de consulting tak van Ordina.

Eerder deze week werd bekendgemaakt dat Rob Wagenaar, ook werkzaam bij ASI Consulting, dezelfde stap heeft gemaakt. De overstap van beide ervaren consultants heeft te maken met de (hernieuwde) intensieve samenwerking tussen ASI Consulting en WagenaarHoes Organisatieadvies.

ASI Consulting, opgericht in 1990 door Rob Wagenaar, was onderdeel van WagenaarHoes Organisatieadvies tot de verzelfstandiging in 2003. WagenaarHoes verwacht te kunnen profiteren van de internationale kennis van ASI Consulting en hiermee haar dienstverlening beter te kunnen aansluiten op de wensen van klanten in de private sector, in het bijzonder multinationals. WagenaarHoes heeft in de afgelopen jaren opdrachten uitgevoerd voor verschillende multinationals, waaronder Rabobank, Siemens, Essent, ASML, DSM en Fortis.

Over WagenaarHoes Organisatieadvies

WagenaarHoes Organisatieadvies is een adviesbureau dat zowel in de zakelijke als publieke markt opereert met managementconsultants, trainers, coaches of interim-managers gericht op vraagstukken voor strategie, leiderschap en bedrijfsvoering. WagenaarHoes heeft circa 30 advieurs in dienst en is gevestigd te Driebergen.