Hanne Jesca Bax in het bestuur van Ernst & Young

19 juli 2011 Consultancy.nl

Hanne Jesca Bax is per 1 juli jl. toegetreden tot het bestuur van Ernst & Young Nederland en België. Zij volgt Toine van Laack op, die het Big Four adviesbureau met ingang van 15 oktober 2011 gaat verlaten voor een functie als bestuurder bij Janivo Holding. Toine heeft bijna 25 jaar voor Ernst & Young gewerkt. Jesca Bax wordt verantwoordelijk voor Accounts, Industries & Business Development.

Pieter Jongstra, bestuursvoorzitter van Ernst & Young: ’Met veel genoegen kondig ik de toetreding aan van Hanne Jesca Bax tot het bestuur als Managing Partner Accounts, Industries & Business Development. Hanne Jesca zal zich bezig houden met de verdere groei van de marktpositie van Ernst & Young in Nederland en België en daarnaast verantwoordelijk blijven voor de behandeling van een aantal cliënten. Hanne Jesca Bax is sinds 1996 bij Ernst & Young werkzaam in de belastingmaatschap met een specialisatie op gebied van indirecte belastingen en Supply Chain. Zij heeft zowel bij cliënten als in haar managementfunctie uitstekende prestaties neergezet. Ernst & Young ziet in haar een welkome aanvulling op het bestuur van België en Nederland.’ Hanne Jesca Bax zal naast Bea Haring het tweede vrouwelijke bestuurslid zijn.

Pieter Jongstra: ’Toine van Laack heeft een substantiële bijdrage geleverd aan onze ambitie op het gebied van marktleiderschap, aan het samenvoegen van de Belgische en Nederlandse organisatie onder de EMEIA-structuur en hij heeft de volledig nieuwe Accounts Industries & Business Development functie binnen onze organisatie opgezet. Wij wensen Toine veel succes in zijn nieuwe rol bij Janivo Holding BV.‘

Nieuws

Meer nieuws over